×

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de INDESINENTER SERVICIOS DE HOSTELERÍA, S.L. (d’ara endavant LA TAVERNA DEL CIRI), amb NIF B67102590 i domicili en el Carrer Azcárate 8-10 de 08223 Terrassa (Barcelona) i Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el Volum 46158 Foli 188 Fulla 511374 Inscripció 1ª.

 

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns trucant al telèfon 93 858 91 22 o en el correu electrònic info@latavernadelciri.com.

 

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents al moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

A qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

 

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de INDESINENTER SERVEIS D'HOSTALERIA, S.L. o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

LA TAVERNA DEL CIRI és una marca protegida a nivell internacional, europeu i nacional per la legislació relativa a la propietat industrial i intel·lectual, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d'aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci.

LA TAVERNA DEL CIRI queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades per tercers al seu portal.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

 

CONDICIONS D’ACCÈS I ÚS

 

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix subscripció o registre previ. No obstant això, realitzar reserves online requereix omplir formularis amb dades personals.

L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'USUARI de la nostra política de privacitat.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d'ús.

L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que puguin contenir altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que LA TAVERNA DEL CIRI, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l'usuari.

LA TAVERNA DEL CIRI es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol USUARI que l'organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l'ús de la nostra pàgina web, sense que l'USUARI tingui dret a reclamació de cap tipus per aquest tipus d'accions. Així mateix, es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l'USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.

 

POLÍTICA DE RESERVES

 

A través d'aquesta pàgina web l'USUARI podrà realitzar reserves en el nostre restaurant, pel que haurà de validar un formulari. Una vegada enviat el formulari de reserva rebrà un correu electrònic de confirmació. La reserva només estarà confirmada si ha rebut el correu de confirmació o una trucada telefònica nostra.

Només s'accepten reserves online fins a un màxim de 8 comensals.

Les reserves de menjadors privats exigiran el pagament a compte d'una paga i senyal equivalent al 50% del cost. La modalitat i mitjà de pagament li serà comunicada per correu electrònic una vegada rebuda la sol·licitud.

Cancel·lacions

En cas de no poder acudir a l'activitat reservada haurà de comunicar-ho al més aviat possible, i sempre abans de 2 hores de l'inici de l'activitat reservada, trucant per telèfon o enviant un correu electrònic als números o adreça que figuren a la pàgina web.

Menjadors privats: podran cancel·lar-se les reserves fins a 24 hores abans de l'hora fixada. Les reserves cancel·lades posteriorment o la no presentació suposaran la pèrdua de la paga i senyal dipositada.

La no presentació sense cancel·lació prèvia es considera contrària a la present política i LA TAVERNA DEL CIRI es reserva el dret de donar de baixa a l'usuari i a no acceptar noves reserves del mateix en el futur.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de la TAVERNA DEL CIRI i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'Usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària.

El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys i l'acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat.

 

RESPONSABILITATS

 

En posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.

LA TAVERNA DEL CIRI no garanteix que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d'Internet, avaries en els dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que l'USUARI accepta suportar dins d'uns límits raonables aquestes circumstàncies, per la qual cosa renuncia expressament a reclamar a la TAVERNA DEL CIRI qualsevol responsabilitat per les possibles fallades, errors i ús del servei.

L'USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a la TAVERNA DEL CIRI per qualssevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.

LA TAVERNA DEL CIRI no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres webs, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús dels mateixos.

LA TAVERNA DEL CIRI queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent.

L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L'USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Terrassa.

 

VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ACCÈS A LA WEB

 

Les presents Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 01/02/2018. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d'emissió en cada ocasió en què es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s'ha produït modificació alguna que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb Lant Advocats en info@lant-abogados.com o en www.lant-abogados.com.